Wednesday

Manfaat Menggunakan Air daripada petrol


Walaupun teknologi telah wujud untuk beberapa tempoh yang agak lama, ramai orang masih tidak tahu bahawa anda benar-benar boleh menggunakan air sebagai bahan bakar kereta anda.


Setiap kereta berkuasakan petrol sebenarnya boleh ditukar untuk bergerak menggunakan air, cuma yang perlu dilakukan adalah memasang generator hidrogen.Generator ini datang dalam berbagai bentuk dan model dan tetapi mereka semua menggunakan proses yang sama bagi ekonomi bahan bakar dan peningkatan jarak perjalanan.


Lebih baik lagi, peranti ini mudah untuk dibina dan dipasang, dan harganya pula berpatutan.
Ada banyak panduan yang ada dalam talian atau online yang akan memberikan arahan bagaimana untuk memasangkannya.


Jika anda berminat untuk menjadikan kereta berkuasakan air, cubalah untuk mempertimbangkan manfaat yang mungkin baik untuk anda.


Ini akan menjimatkan wang - ini adalah kelebihan besar mengapa perlu menggantikan petrol  kepada air.


Dengan ini, anda boleh melihat penurunan yang signifikan pada beban bulanan anda pada penggunaan petrol. Anda boleh menjimatkan penggunaan petrol anda sehingga 60%
Oleh kerana harga kit yang berpatutan, anda boleh menjimatkan kos hanya dalam satu bulan dan sebagai manfaat tambahan, enjin anda menjadi bersih dan berjalan lancar.


Peranti dan kit generator hidrogen ini mampu memberikan hasil yang sama dengan kereta hybrid moden tanpa perlu melabur untuk kenderaan baru,dan kit ini berfungsi pada pelbagai jenis kenderaan. Selain itu, peranti ini juga mampu meningkatkan jangka hayat enjin. 


Kelebihan lain menukarkan kenderaan dari berkuasakan petrol kepada air menggunakan peranti ini adalah air juga akan membantu menyejukkan enjin. Dengan demikian, ia dapat mencegah pembaikan dan penyelenggaraan yang disebabkan oleh enjin overheating.  Anda akan lihat, prestasi enjin anda benar-benar akan meningkat dari masa ke masa apabila anda mula menjadikan kenderaan anda berkuasakan air.
Kenderaan yang bergerak menggunakan air sebagai bahan bakar dapat mengurangkan jumlah pembebasan karbon yang berbahaya dilepaskan ke persekitaran. Hal ini menyebabkan udara menjadi bersih, sihat dan tidak tercemar.


Pengurangan pembebasan hidrogen sedikit sebanyak dapat menghentikan pemanasan global yang berleluasa ketika ini.


Jadi, pilihan terletak di tangan anda. Belilah ebook ini dan pikirkanlah manfaat yang akan anda dapat.


http://www.airjadipetrol.com/hop.php?ref=ikhwan


Simpan wang, tingkatkan prestasi enjin anda dan bantu persekitaran - tanpa perlu menghabiskan banyak wang untuk kereta baru atau peralatan-peralatan yang mahal.


Jika anda ingin menukar kereta anda bergerak menggunakan air, mungkin ebook  inilah jalan penyelesaiannya untuk mencari panduan yang baik untuk membantu anda memulakan transformasi kenderaan anda.


Ikhlas,


Ahmad Ikhwan

0 orang menjawab...:

Post a Comment