Friday

Premium Download Percuma~ Debridns

 
salammm....

abg ada sesuatu nak share kat pembaca2 blog nie,....iaitu mcm mana nak dptkan premium download secara percumaaa,,?? mcm menarik kan?? kat bawah ni, abg sertakan tutorial mcm mana nak buat ..debridns nie support untuk file hosting Rapishare, Megaupload, FileServe, Hotfile dan Filesonic..akan datang mungkin baanyak lagi file hosting akan ditambah....so, kita sebagai pengguna...sabar je...heheheh....

unlimited download ke???
tidakk.....yang free user hanya 2gb untuk sehari....hmmmm, rasa2 dah banyak tuu kan??
kalo user berbayar...boleh download unlimited....100000gb+ per hari...hahahah..
okey... kat bawah nie abg sertakan tutorial....nak buat......
slamat mencubaaa~~

1..buka laman web nie ---> http://www.debridns.com/en/espace ...kemudian klik pada register.
 2...masukkan maklumat anda dalam kotak2 yang disediakan....pastikan anda isi semua..yang abg tandakan merah tuh...pastikan anda letakkan email anda yang betul...sebab nanti debridns akan hantar email pengesahan kepada anda selepas anda klik butang register...
...3.. selepas siap dftar, buka email box anda... sahkan email yg dihantar oleh debridns....
salin password yang diberikan...
 sekarang menunjukkan ..account anda telah diaktifkan....so?? dah bleh download??? relex dulu...sikit lagi kene buat....tgk bawah...
 buka pada connection anda...mcm gambar di atas,,, tukarkan dns anda kepada
mcm gambar dibawah.........

selepas siap isikan nombor dsn ...klik ok...
=)

huurayyyyy...dah siap...sekarang anda boleh download secara premium......xperlu tggu masa dan sebagainya.......
 ps/..kalo nak besarkan gmbar...sila klik pada gambar :)
-----------------------------------------------------------------
ada masalah nak buat???? sebarang pertanyaan boleh tanya pada ruang komen di bawah....
...selamat mendownload.....huk2
by: abg arsz

23 orang menjawab...:

  1. aku pakai win7 ultimate... cmaaner r? len r..

    ReplyDelete
  2. blh pkai premium account xlps wt sume kt ats 2?

    ReplyDelete
  3. >>>>aku pakai win7 ultimate... cmaaner r? len r..

    apa yang lain??? sama je... just tukar dns
    ikut step dibawah:
    1. Go to Control Panel (Start / Control Panel)
    2. Go to Network and Internet
    3. Go into Network and Sharing Center
    4. Click Change adapter settings (on the left)
    5. Right click on your active connection and go to Properties
    6. Double click on Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)
    7. Check Use the following DNS server addresses and insert the following DNS :
    Preffered DNS server: 85.17.255.198
    Alternate DNS server: 46.19.33.120
    8. You can click OK and close all

    ReplyDelete
  4. >>>>>blh pkai premium account xlps wt sume kt ats 2?

    boleh je....tp kene sign out dulu...Debridns

    ReplyDelete
  5. thanx..boleh..skali klik je trus dwnload..

    ReplyDelete
  6. erm nak tnyer kalau dah hbs 2 gb tu,pastu boley download lg x,sbb saye pnye dh hbs kuota dia

    ReplyDelete
  7. mybe slow...boleh download....kalo nak laju, tunggu untuk hari seterusnya...dia akan bg 2 gb lagi...

    enjoys download :)

    ReplyDelete
  8. bang...
    intrnet free untuk mobile ade x..?‎
    kne main tuka ip add or dns...
    ---<else?

    ReplyDelete
  9. bang...
    intrnet free untuk mobile ade x..?‎
    kne main tuka ip add or dns...
    ---
    untuk mobile x reaseacrh agi...
    nanti kalo ada abg post sini.. :)

    ReplyDelete
  10. cammana nak dwnload selepas dah install debrids nak klik kemana

    ReplyDelete
  11. boleh beri kal langkah seterusnya selepas dah install debrids

    ReplyDelete
  12. cara2 nak down load video movie

    ReplyDelete
  13. klik pada link download yang support pada Dnsdebris nie....mcm gambar bawah skali kat bawah... :)

    ReplyDelete
  14. np acconut expired ea??kate free...tp dew expired??pelik...

    ReplyDelete
  15. mungkin die hanya bagi permulaan sahaja kot....biasa la...orang berniagaa

    ReplyDelete
  16. nk tnya..kenapa lepas tukar dns server tu..kita x bleh connect..means..klau refresh..dia da x keluar apa2..ops ++ pe tah..help2

    ReplyDelete
  17. nk tnya..kenapa lepas tukar dns server tu..kita x bleh connect..means..klau refresh..dia da x keluar apa2..ops ++ pe tah..help2

    >>>bermakna itu kene tuka balik...guna yang asal shaja...

    ReplyDelete