Mengisahkan tentang sebuah produksi yang sedang membuat satu penggambaran filem seram bertajuk "Jangan Bernafas". Semasa penggambaran berlangsung, secara tiba-tiba, pelbagai kejadian aneh dan peristiwa berlaku, diluar jangkaan mereka. Padanya mulanya, mereka menganggap ia hanyalah rasukan biasa dan kru di sebalik pembikanan filem tersebut, ingin menjadikannya sebagai "footages"

Click this bar to view the original image of 800x856px.


Mengisahkan tentang sebuah produksi yang sedang membuat satu penggambaran filem seram bertajuk "Jangan Bernafas". Semasa penggambaran berlangsung, secara tiba-tiba, pelbagai kejadian aneh dan peristiwa berlaku, diluar jangkaan mereka. Padanya mulanya, mereka menganggap ia hanyalah rasukan biasa dan kru di sebalik pembikanan filem tersebut, ingin menjadikannya sebagai "footages" menarik untuk tujuan promosi filem tersebut. Namun, seorang demi seorang menjadi sasaran rasukan dan juga pembunuhan, menyebabkan keadaan menjadi tidak terkawal.... tetapi kamera yang digunakan, masih terus merakamkan aksi yang terjadi .

Apakah seterusnya bakal terjadi kepada kumpulan tersebut, mampukah mereka mengelak daripada dirasuk dan diburu entiti yang tidak diketahui?. Nantikan kesudahan filem SERU, yang akan menemui penonton pada 28 April 2011. Antara barisan pelakon ialah Awal Ashaari, Pierre Andre, Nora Danish, Shaarnaz, Qhaud AF7, Dazrin, Sufian Mohamed, Nisha Dirr, Khatijah, Cut Mutia, Dewa Sapri dan ramai lagi.

Pengarah
Ming Jin, Pierre Andre

Penulis:
Ming Jin:(Lakon layar)
Ming Jin:(Scriptwriter)
Pierre Andre:(Scriptwriter)
Pierre Andre:(Lakon layar)

Lakonan:Sharnaaz:
Jeff (Pelakon Utama)
Cut Mutia:Julie (Pelakon Utama)
Azman Hassan:Azman (Pelakon Pembantu)
Kat:Lina (Pelakon Pembantu)
Nora Danish:Yana (Artis Jemputan)
Awal Ashaari:Zed (Artis Jemputan)
Pierre Andre:Bob (Artis Jemputan)

Krew:
Nazrul Asraff:(Pengarah Seni)
Akashdeep Singh:(Penyunting)

Penerbit:
Gayatri Su-Lin:(Penerbit)
Nazrul Asraff:(Penerbit)

Size : 778MB

IMDB: Seru (2011) - IMDb

Captured and Uploaded by Jaki05 via JIWANG Torrent : Malaysia Movie + Subtitle + TV-Show Torrent Source
A Jiwang MediaTeam Release

Hotfile Download (join 4 files with HjSplit)

FileSonic Download
UploadStation Download
Fileserve Download