Thursday

Aku Bukan Tomboy (2011)


Aku Bukan Tomboy (2011) DVDRip AVI,MKV & RMVB Mediafire

Synopsis
Kehadiran farisa atau Eisha dalam hidup Harry dan Burn benar-benar mengubah pendirian dua jejaka terhadap gadis yang berpewatakan lelaki. Kali pertama melihat Farisa di sebalik topeng lelaki, mereka mula jatuh hati dengan gadis itu. Bermula dari zaman persekolahan yang penuh dengan dugaan kerana sering diganggu oleh beberapa orang pelajar 'pengkid' antaranya Bell dan Sam.

Tekanan disekolah yang dialami Farisa mendorongnya untuk mentransformasikan dirinya sebagai seorang yang berpesonaliti agresif dan kasar. Di sebalik penampilan bagai seorang lelaki, Farisa masih mempunyai naluri sebagai seorang gadis sejati. Perwatakan sebegini berterusan hingga ke alam pekerjaan sebagai penghantar pizza. Plot cerita bermula apabila Farisa dikejutkan dengan kemunculan dua jejaka , Harry dan Burn yang berhasrat menjalinkan hubungan istimewa dengannya.

Satu dilema yang menuntut pertimbangan yang penuh cabaran.Harry, seorang salesman jalanan yang terlebih dahulu menjalinkan hubungan mesra dengan Farisa merasa tergugat apabila Burn muncul sebagai rival yang mencetuskan perebutan. Dalam masa yang sama Farisa berdepan dengan konflik perbezaan darjat dan kedudukan Burn sebagai Eksekutif Junior di syarikat bapanya yang menyukarkan hubungan mereka. Di samping itu, Farisa secara kebetulan bertemu semula dengan Bell dan Sam (pengkid) yang turut berebut untuk menjadikannya sebagai pasangan mereka.

Konflik cinta tiga segi yang berbeza senario telah mewarnai catatan kehidupan Farisa, si gadis tomboy. Persoalan adakah pengorbanan yang dituntut dalam dilema percintaa Farisa? Semuanya akan terjawab dalam "AKU BUKAN TOMBOY" sebuah filem bergenre aksi komedi romantik.

Genre
Comedy | Drama

Pelakon
Scha Alyahya Shaheizy Sam Syamsul Yusof Salina Saibi Sheera Iskandar Harun Salim Bachik.Screenshot
Download

MEDIAFIRE

AVI (700MB)
part 1- http://adf.ly/45tkL
part 2- http://adf.ly/45tlX
part 3- http://adf.ly/45tmD
part 4- http://adf.ly/45trb

password: ddmf.biz

MKV (350MB)
part 1- http://adf.ly/46ELL
part 2- http://adf.ly/46ELl

credit: ddmf.biz 

2 orang menjawab...: