Tuesday

Nora Elena - Update Episod 24 [COMPLETE]

Diadaptasi dari salah satu novel popular terbitan Karangkraf – Kasih Yang Suci, mengisahkan tentang perjalanan hidup NORA ELENA yang dihantui pengalaman pahit akibat dirogol 10 tahun yang lalu.Walaupun sukar untuk melupakan insiden hitam tersebut, kini beliau selesa menjalankan kehidupannya seperti normal dan bakal mengahwini Idham. Namun, keadaan mula berubah setelah bertemu Seth Tan. Idham bercadang untuk membatalkan majlis perkahwinannya dengan Nora Elena setelah menerima satu panggilan misteri yang menceritakan perihal Nora Elena yang bukan lagi seorang


perawan.Lebih mendebarkan, Seth Tan menawarkan dirinya untuk menggantikan tempat Idham di dalam majlis perkahwinan tersebut kerana masa semakin suntuk. Apakah yang akan berlaku kepada Seth Tan, dan siapakah watak di sebalik panggilan misteri tersebut?

Drama Nora Elena ini merupakan drama yang diadaptasi dari novel popular yang bertajuk Kasih yang suci



Download Drama


























ps/ kalau ada broken link atau masalah dengan link ditas...sila download dengan link dibawah

---------------[UPDATE]-----------------

                                                                          Download

MKV (<300 MB) + HIGH QUALITY

EPISOD 01
http://adf.ly/1y6aN
http://adf.ly/1y6aX

EPISOD 02
http://adf.ly/1y6aj
http://adf.ly/1y6az

EPISOD 03
http://adf.ly/1y6bJ
http://adf.ly/1y6ba

EPISOD 04
http://adf.ly/1y6bm
http://adf.ly/1y6c4

EPISOD 05
http://adf.ly/1y6co
http://adf.ly/1y6dF

EPISOD 06
http://adf.ly/1y6dU
http://adf.ly/1y6dY

EPISOD 07-14
http://tinypaste.com/bdccc
EPISOD 15
PART 1
PART 2

EPISOD 16
PART 1
PART 2

EPISOD 17
PART 1
PART 2

EPISOD 18
PART 1
PART 2

EPISOD 19
PART 1
PART 2

EPISOD 20
PART 1
PART 2

EPISOD 21
PART 1
PART 2

EPISOD 22
PART 1
PART 2

EPISOD 23
PART 1
PART 2

EPISOD 24-FINALE
PART 1
PART 2
----------------------------------------------------------------------------------

apa komen ada tentang drama polular nie?? komen sikit kat bawah :)
bagi rating brapa..hehehehe

22 orang menjawab...:

  1. thanks abg.....

    ReplyDelete
  2. knpe x leh main kt tv eh???

    ReplyDelete
  3. kalau nak main kat tv kene convert jdi format AVI....

    ReplyDelete
  4. leh combine x part 1 ngn part 2?

    ReplyDelete
  5. boleh jerk.....kalo x tau nak combine...tgk kat labels tutorials..
    ada disediakan

    ReplyDelete
  6. hehe..ok2..tq :)tanya td sbb x abes download lg..heheh..

    ReplyDelete
  7. final episode x leh play la bang...

    ReplyDelete
  8. thanx....tbaek la.... ade x cite dewa cinta?? ganti cter nora elena ni??

    ReplyDelete
  9. Anonymous said...

    final episode x leh play la bang...


    guna gom player....xpon FLV player

    ReplyDelete
  10. Cik Wunny said...

    thanx....tbaek la.... ade x cite dewa cinta?? ganti cter nora elena ni??


    >>>>ur wlcome..akan diupdate..dari semasa ke semasa

    ReplyDelete
  11. abang...ep. 13 x dpat play la...

    ReplyDelete
  12. downloag guna link mana??? guna GOM Players..untuk play

    ReplyDelete
  13. apsal episod 24-finale (part 1 & 2) x bole download? saya pilih yg hotfile..

    ReplyDelete
  14. yang mediafire final episod..part1, part 2 dah boleh download...siap download 2 part..sila combine....

    ReplyDelete
  15. saye xleh nak download.mn link yg sblm nie?dah remove ker?

    ReplyDelete
  16. sy x bis download lg...tp mne pegi link sblm ni????? waaaaaaaaaaa....nk download.....:(

    ReplyDelete
  17. alaa..mane link yang dulu..? nape remove..? link yg atas nih da try downld, tp xleh play...sy xde GOM players..

    ReplyDelete
  18. sory...link hotfile dulu ada masalah..."Remove File Hosting" dari hotfile.. saya sudah gantikan dengan link Mediafire..untuk memudahkan lagi anda semua.....jika ada broken link atas...sila bgtau yup..

    selamat mendonload~~

    ReplyDelete
  19. trima ksih abg...

    ReplyDelete
  20. semua link mediafire Invalid or Deleted File...
    :)
    apa2 pon terima kasih... :D

    ReplyDelete